İstanbulu Keşfet

İstanbul’da Sahilde dolaşın

Marmara bölgesinin en büyük kenti İstanbul’un her tarafı deniz ile süslü Bebek, Karaköy, Eminönü, Ataköy, Rumeli Hisarı, Avcılar sahili olan semtlerden sadece birkaçı… Spor ayakkabınızı ve rahat kıyafetlerinizi üzerinize geçirerek hiç cebinizden para çıkarmadan sahilde gezip dolaşarak dinlenebilir ve bisikletinizle gezebilirsiniz.


Müze ve Sanat galerini gezin

İstanbul kültür – sanat etkinliklerinin en çok olduğu şehir, özellikle her ay ücretsiz gezebileceğiniz sanat galerileri ve müzeleri keşfedebilirsiniz. Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde yer alan Mısır Apartmanındaki galeriler; Galeri Nev, Galeri Zilberman, Piatworks ve Galeri Non galerilerin dışında cadde üzerinde kalan; Arter, Salt ve Borusan Müzik Evi’nde yer alan tüm sergileri hiçbir ücret ödemeden haftanın 7 günü gezebilirsiniz.


Alışveriş Merkezlerini dolaşın

Adı alışveriş yapmayı çağrıştırsa da aslında içine girip gezmenin ücretli olmadığı alanlardır AVM’ler. Siz de sadece bir vitrinlere göz atmak için alışveriş merkezlerinitercih edebilirsiniz.


Sokak Sanatçılarını dinleyin

Sokaklar da artık sanatın bir parçası oldu. Özellikle toplu taşıma alanlarında yer alan müzik sokak’ta bölümünde her geçtiğiniz de fark edersiniz. Genç- Yaşlı Müzisyenler sanatlarını ircaa ederek kulaklarımızın pasını siler. Bir de Kapalı caddelerin müdavimi pandomim, kukla sanatçıları var. Yakaladınız mı, gösterilerini muhakkak izleyin.


Ortaköy sahilini gezin

Ortaköy semti hem manzara hem de konum itibariyle gezilip görülmesi gereken semtlerden buradan yürüyerek hiç para ödemeden birçok semti de gezebilirsiniz. Tabiri caizse bir taşla binlerce kuş vurabilirsiniz.  Bu semtler nereler derseniz; Beşiktaş, Kuruçeşme, Bebek, Karaköy ve Taksim.