İstanbul’da ucuz eğlence mekanları

 

1
İstanbul’un gündüzü kadar renkli ve hareketli bir de gece hayatı vardır. Şehre karanlık çöktüğünde ışıklarını açan ve müziğin sesini yükselten uygun fiyatlı eğlence mekanlarını gelin birlikte gezelim.

Öğrenci işi eğlence mekanları, ucuz gece adresleri ve uygun fiyatlı içki içebiliceğiniz mekanlar neler? 

 

2

Eski Beyrut

Taksim’in İmam Adnan Sokağı’nda yer alan Eski Beyrut üniversite ve Erasmus öğrencilerinin uğrak mekanı. İçki fiyatlarının son derece ucuz olduğu mekanda dünya ve popüler müziğin en iyi örneklerinin yanı sıra etnik müzik coverlarıyla eğlenmeniz mümkün. Müzik, eğlence ve dansın adresi mekanın her hafta sonu konsept partileri ve dj performansları oluyor. Yakın zamanda olacak Halloween Night gecesi aklınızda bulunsun.


Haftanın belli gün ve saatlerinde bira 4TL, 5 kokteyl shot 15TL.

Adresİstiklal Cd İmam Adnan Sk No:8/2 Beyoğlu/İstanbul

Telefon: 0507 374 4324


3

Beat

Her müzik tarzına hitap eden Bead 3 katlı eğlence mekanıdır. Farklı eğlence türleri severlere hizmet veren Beat’in ilk katı popüler müzikseverlere hitap ederken 2 katı eğlencenize kısa bir soluk vermeniz için oturma alanları ile dizayn edilmiş. Bu bölümde bir yandan aşağıdaki eğlenceyi izleyip diğer yandan arkadaşlarınızla keyifli bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz. Teras katıda elektronik tutkunlarının seveceği müzikler çalınıyor. Popüler müzikten sıkıldığınızda elektronik müziğe kendinizi kaptırabilirsiniz.

Etkinlik gününe göre mekan, giriş ücreti alıyor.  Bead’de içki fiyatları bira 7-10TL arası kokteyl ve votka fiyatları 20 – 40TL arası değişiyor.


Adresİstiklal Cd Yeşilçam sk, No:9 Beyoğlu/İstanbul

Telefon: (0212) 243 22 21 , 0537 031 14 59


4

Ispanak Bar

Eğlence mekanına gitmeden vakit geçirebileceğiniz adreslerden olan Ispanak Bar’da diler iç, dilerseniz dış mekanında oturarak eğlenebilirsiniz.  İçki fiyatlarının son derece ucuz olduğu mekanda bira ve Jack Daniels 12 TL, 5’li Vodka 16TL ve Ispanağın özel 5’li shotı 16TL.


Adres:Katip Mustafa Çelebi mh, Tel sk, No:7Beyoğlu/ İstanbul

Telefon: 0536 723 1752


5

Rock N Rolla

Anadolu yakasının eğlence adresi Rock’n Rolla, Taksim’i Kadiköy’e taşıyor. Sabah 10:00’dan ertesi günün sabahı 04:00’e kadar eğlencenin susmadığı mekanda kaliteli rock müziğin en iyisini dinleyebilirsiniz. Rock, Hard Rock, klasik ve modern Blues müzikler eşliğinde Kadıköy’ün tadını çıkarabileceğiniz mekanda içki fiyatları da oldukça uygun.


Adres:Şehit Muhtar Mh. Kurabiye Sk. Kadıköy/İstanbul

Telefon: 0532 572 6902


6

Nayah

Rahat ve salaş mekan Nayah,  Reggae’nin alabildiğince geniş müzik yelpazesiyle  eğlenebileceğiniz farklı bir eğlence mekanı. Birden fazla katı olmasına rağmen popüler katının teras olmasıyla ünlü mekanda canlı müzik ve Dj performansları yapılıyor. Müziğin yanı sıra eğlence oyunlarıyla da dikkat çeken mekanda iki adet atari oyunu oynayabileceğiniz makine bulunuyor.


Adres: İstiklal Cd Kurabiye Sk No.23 (Fem Dersanesi Karşısı) Taksim/İstanbul

Telefon: (0212) 292 9956


7

Eskici Nostalji

80’ler 90’lar Türkçe Pop müzik mekanı Eskici Türk müzikle eğlenmek isteyenlerin tercihi edebileceği mekanlardan Tapas Bar ve restoran olarak da hizmet veren mekanda sadece nakit ödeme alınıyor. Eski 45’likler dinleyerek nostaljik bir eğlence istiyorsanız tavsiyemiz Eskici. Terasında her akşam Dj’lerin çaldığı 80’ler 90’lar Türkçe pop ve nostaljik parçalarla dans ederek keyifli zaman geçirebilirsiniz.


Adres:Balık Pazarı Sahne Sok. No:22 Hüseyinağa,Taksim/ İstanbul


8 

Bigudi Club

Erkek egemenliğinin bu kadar fazla olduğu bir dünyada ve bu kadar yoğun hissettirilen bir ülkede, hiçbir erkeğin alınmadığı, kadın egemenliğinin, özgürlüğünün bir bar ortamında bile olsa kendini gösterebilmesinin hedefiyle yola koyulan “ Bigudi Club “ 2007 den bu yana sadece kadınlara hizmet veriyor.

Bigudi sadece Cuma ve Cumartesi  22:30-05:00 saatleri arasında hizmet veriyor.  İstanbul’un içinden ve ya dışından gelen tüm kadınların rahat bir ortamda eğlenmesine imkan sağlayan mekan Cumartesi günleri ücretli girişi.


Adres :İstiklal cd. Mis sk. No: 5 Teras Kat Taksim / İstanbul

Telefon:0535 509 0922


9

Eskici Live Arka Bahçe

Çok eskilere gitmek istemeyen 90’ların çocuklarının mekanı Eskici Live Arka Bahçe tamemen Türkçe şarkılar çalıyor. DJ kabininden çıkan nostaljik, 90’lar parçalarını aklınıza kazımayı unutmayın. Hatta şöylede diyebilirsiniz? Ahh! Eskilerde böyle de bir şarkı vardı… İçi ferah, fiyatları ucuz olan mekanda 4’lü tekila sepeti 25TL, şişe biralar marka farketmeden 11TL ve özel kokteyller 18TL ile 25TL’ye kadar değişiyor. Mekanın en güzel yanı kız kıza eğlenebiliceğiniz yerlerden, içeriye grubunuzda fazla erkek varsa almıyorlar. Eşleşmelerde 4 kıza 3 erkek gibi artık oranı siz kurun.


Asres:Kuloğlu Mahallesi, İstiklal Caddesi, Gazeteci Erol Demek Sokak, No 11, Beyoğlu/İstanbul

Telefon:(212) 252 1068